tag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post2133623623448865508..comments2024-03-28T20:56:03.837+01:00Comments on Obżarciuch: Piernik marchewkowyObżarciuchhttp://www.blogger.com/profile/15027195344973245170noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-46292487883353450532020-11-16T09:24:10.731+01:002020-11-16T09:24:10.731+01:00Bardzo ciekawa propozycja ciasta z dodatkiem owoco...Bardzo ciekawa propozycja ciasta z dodatkiem owocow i warzyw sa superAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18187421174961496066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-65384900440008380312019-12-22T16:14:35.452+01:002019-12-22T16:14:35.452+01:00NieNieObżarciuchhttps://www.blogger.com/profile/15027195344973245170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-64350229826351408842019-12-22T13:55:55.790+01:002019-12-22T13:55:55.790+01:00Marchewkę trzeba odcisnąć? Marchewkę trzeba odcisnąć? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-72547340201867967452019-11-06T12:44:44.402+01:002019-11-06T12:44:44.402+01:00Może być, tylko proszku dodaje się podwójna ilość ...Może być, tylko proszku dodaje się podwójna ilość zamiast sodyObżarciuchhttps://www.blogger.com/profile/15027195344973245170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-59375997329746890512019-11-06T12:41:14.316+01:002019-11-06T12:41:14.316+01:00Czy trzeba dodawać sode sam proszek do pieczenia m...Czy trzeba dodawać sode sam proszek do pieczenia moze bycAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08102870730109737311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-89874210761989074942016-12-19T09:54:42.483+01:002016-12-19T09:54:42.483+01:00Jeszcze nigdy nie robiłam piernika, a Twój pomysł ...Jeszcze nigdy nie robiłam piernika, a Twój pomysł z marchewką bardzo mnie zaciekawił :-) Dziękuję za inspiracje!<br />Pozdrawiam,<br />Carmen w kuchniKarolina Cichoszhttps://www.blogger.com/profile/15529134039731932133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-46410035477703146912016-12-15T20:38:38.419+01:002016-12-15T20:38:38.419+01:00Bardzo pięknie wygląda a ta polewa czekoladowa jes...Bardzo pięknie wygląda a ta polewa czekoladowa jest bajeczna 😆Pozdrawiam serdecznie Gabrysiu. Marcepanowy Kącikhttps://www.blogger.com/profile/17717003508329536195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-46990552901319714092016-12-09T20:05:06.315+01:002016-12-09T20:05:06.315+01:00Proszę czytać uważnie, wymiary podane są nad skład...Proszę czytać uważnie, wymiary podane są nad składnikami :) Pozdrawiam!Obżarciuchhttps://www.blogger.com/profile/15027195344973245170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-41189997660478116422016-12-09T19:56:07.237+01:002016-12-09T19:56:07.237+01:00Jakiej wielkości blaszka?
Jakiej wielkości blaszka?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-28810146197293694692016-12-08T13:49:12.569+01:002016-12-08T13:49:12.569+01:00super pomysł, na pewno smaczne :Dsuper pomysł, na pewno smaczne :DDeliciousfood98https://www.blogger.com/profile/11603976892442920554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-7961917547616383252016-12-08T05:14:08.528+01:002016-12-08T05:14:08.528+01:00Bardzo smakowicie wygląda ten piernik. Na pewno wy...Bardzo smakowicie wygląda ten piernik. Na pewno wypróbuje. Dziękuje za przepis i pozdrawiam serdecznie :)Arkadiuszhttp://treatmentofliver.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-18492467132614015522016-12-07T16:56:59.983+01:002016-12-07T16:56:59.983+01:00ja piekłam góra dół :) Pozdrawiam!ja piekłam góra dół :) Pozdrawiam!Obżarciuchhttps://www.blogger.com/profile/15027195344973245170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-8667466174191678442016-12-07T15:37:30.322+01:002016-12-07T15:37:30.322+01:00Piec na termoobiegu czy góra dól?Piec na termoobiegu czy góra dól?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07703069790616575656noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-74599770160209646092016-12-06T15:44:52.441+01:002016-12-06T15:44:52.441+01:00Ależ ma cudowny kolor! Pyszny musiał być :)Ależ ma cudowny kolor! Pyszny musiał być :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-88183507526641527492016-12-06T12:51:51.971+01:002016-12-06T12:51:51.971+01:00już czuję ten zapach..mmm :)już czuję ten zapach..mmm :)ewahttps://www.blogger.com/profile/09946542158591287372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-21823066713017338022016-12-06T10:14:49.599+01:002016-12-06T10:14:49.599+01:00bardzo apetyczna ta Twoja propozycja :)bardzo apetyczna ta Twoja propozycja :)Cynamonowe szczęściehttps://www.blogger.com/profile/18030962701556954565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-21170255531506663912016-12-06T09:28:42.482+01:002016-12-06T09:28:42.482+01:00Piernik w grudniu? Piszę się na każdy. Idealnie na...Piernik w grudniu? Piszę się na każdy. Idealnie nastraja przed zbliżającymi się świętami. Marchewkowy jest pyszny! Jak zobaczyłam go u Ciebie, to aż zachciało mi się go zrobić.<br />Pozdrawiam cieplutko, grudniowo :)Meglyhttp://megly.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-7773344674684141012016-12-05T19:23:51.768+01:002016-12-05T19:23:51.768+01:00Jeżeli nie chcesz oleju, to możesz użyć 100 g masł...Jeżeli nie chcesz oleju, to możesz użyć 100 g masła, utrzeć z cukrem pudrem, a resztę tak jak w przepisie dodajesz mokre składniki, a póżniej resztę suchych. Ja robię z olejem, bo ciasto jest bardziej wilgotne. Przyczyną zakalca może być za niska temperatura pieczenia, a składniki najlepiej aby były w temp. pokojowej. Ciasto należy piec do suchego patyczka. Pozdrawiam!Obżarciuchhttps://www.blogger.com/profile/15027195344973245170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-77186981791611855142016-12-05T19:18:53.893+01:002016-12-05T19:18:53.893+01:00Boje sie tego oleju,wiele razy zakalec a wszystk...Boje sie tego oleju,wiele razy zakalec a wszystko wg przepisu, w czym problem?Anonymousnoreply@blogger.com