tag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post8664788658836370266..comments2024-03-28T20:56:03.837+01:00Comments on Obżarciuch: Pieczone udka z kurczakaObżarciuchhttp://www.blogger.com/profile/15027195344973245170noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-57553219422032939752015-09-28T16:34:20.471+02:002015-09-28T16:34:20.471+02:00wszystko przykrywamy folią aluminiową :) Pozdrawia...wszystko przykrywamy folią aluminiową :) Pozdrawiam :)Obżarciuchhttps://www.blogger.com/profile/15027195344973245170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-48388577081847161792015-09-28T13:23:47.877+02:002015-09-28T13:23:47.877+02:00Ale jak go przykryc jak jest na blasze? Ale jak go przykryc jak jest na blasze? EveLinahttps://www.blogger.com/profile/12043017014791635509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-71457139460973030462015-02-12T10:47:09.260+01:002015-02-12T10:47:09.260+01:00Świetny przepis! Robiłam już kilka razy i smak jes...Świetny przepis! Robiłam już kilka razy i smak jest fantastyczny. gorąco polecam! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-89696412817192665222014-10-20T16:39:34.810+02:002014-10-20T16:39:34.810+02:00też nieco dłużej pieczę udka niż zwykle są znaczni...też nieco dłużej pieczę udka niż zwykle są znacznie smaczniejsze - Maria racja:) ale bardzo często na koniec polewam sosem 1000 wysp albo dressingiem jogurtowym Develey, polecam i życzę smacznego !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-31744942017783661682014-10-14T19:18:53.016+02:002014-10-14T19:18:53.016+02:00Mniam pysznie wyglądają :-) super przepis :-)Mniam pysznie wyglądają :-) super przepis :-)Kulinarna Maniusiahttps://www.blogger.com/profile/03892219445987529516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-11278914169122322422014-10-14T17:28:11.225+02:002014-10-14T17:28:11.225+02:00Też zawsze piekę udka przez 1,5h, wtedy jest najsm...Też zawsze piekę udka przez 1,5h, wtedy jest najsmaczniejszy. Marynatę na pewno wykorzystam. Dzięki za przepis.Mariahttp://www.wysmienity.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-62847211271170465042014-10-14T17:03:59.917+02:002014-10-14T17:03:59.917+02:00Ta skórka z daleka woła i zachwyca! :) Musi smakow...Ta skórka z daleka woła i zachwyca! :) Musi smakować nieziemsko! Jeszcze ten czosnek do tego :)<br /><br />Zapraszamy do naszej kuchni! <br />www.wypisz-wymaaaluj.blogspot.comWypisz Wymalujhttps://www.blogger.com/profile/17230735628289936682noreply@blogger.com