tag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post9002860833670645075..comments2024-03-28T20:56:03.837+01:00Comments on Obżarciuch: Chleb z garnkaObżarciuchhttp://www.blogger.com/profile/15027195344973245170noreply@blogger.comBlogger238125tag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-47584081648234274962024-03-10T16:02:49.694+01:002024-03-10T16:02:49.694+01:00Ja robię z mąką pół na pół żytnia i pszenna. W sm...Ja robię z mąką pół na pół żytnia i pszenna. W smaku super ale kiepsko się kroi. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-33795894978986558792023-09-03T01:04:58.332+02:002023-09-03T01:04:58.332+02:00Podczas pieczenia pod przykryciem chleb mi straszn...Podczas pieczenia pod przykryciem chleb mi strasznie popekal, jaka moze byc tego przyczyna?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-40353803240461483452023-03-06T12:40:59.108+01:002023-03-06T12:40:59.108+01:00lubię ten chleb
lubię ten chleb<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-88290581595943634482023-02-13T19:10:14.805+01:002023-02-13T19:10:14.805+01:00Ja daję mąkę typ 650 do tego przepisu i też jest p...Ja daję mąkę typ 650 do tego przepisu i też jest pyszny :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-44420342122562061522022-11-21T11:02:32.359+01:002022-11-21T11:02:32.359+01:00Zamiast psxennej maki można zmieszac razowa i orki...Zamiast psxennej maki można zmieszac razowa i orkiszowa i tez b3dxie pysxny chlebek tylko ciemniejszy Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-77209847591746677852022-10-21T12:28:47.719+02:002022-10-21T12:28:47.719+02:00W garnku na kratce ?.???W garnku na kratce ?.???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-88904871116251625752022-10-19T12:42:09.736+02:002022-10-19T12:42:09.736+02:00Bo to jest pszenny (tez nie lubię)pomieszaj z mąką...Bo to jest pszenny (tez nie lubię)pomieszaj z mąką żytnią.madzinkahttps://www.blogger.com/profile/05937888166917897438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-30603953030136015592022-07-24T17:28:35.763+02:002022-07-24T17:28:35.763+02:00uwielbiam samodzielnie pieczony chleb. jeszcze cie...uwielbiam samodzielnie pieczony chleb. jeszcze ciepła kromka z roztopionym na górze masłem- pychotka! chyba się zainspiruję i jutro upiekę własny chlebek z tego przepisu. dziękujęjaki olejek cbd na senhttps://www.hellolife.pl/olejek-cbd-na-sen/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-38490347041091335082022-07-24T12:03:32.657+02:002022-07-24T12:03:32.657+02:00Witam, ja upiekszylem ten przepis, dodaje mąkę tor...Witam, ja upiekszylem ten przepis, dodaje mąkę tortową, mąkę ciemną do wypieku chcleba, dodaje przyprawy według swojego uznania, nie może zabraknąć słonecznika. Piekę już z dwa lata, wychodzi rewelacyjny i taki jak powinien być chleb, nie puszysty ale wyrośnięty i bardzo smaczny, nigdy nie wyszedł zakalec. Pozdrawiam. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-75461416810189872702022-07-17T13:18:02.195+02:002022-07-17T13:18:02.195+02:00Przepyszny i prostyPrzepyszny i prostyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-20983241024863514492022-05-04T14:17:55.218+02:002022-05-04T14:17:55.218+02:00robimy tak jak w przepisierobimy tak jak w przepisieObżarciuchhttps://www.blogger.com/profile/15027195344973245170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-47013156948665153302022-05-03T22:28:23.497+02:002022-05-03T22:28:23.497+02:00sól bezpośrednio do drożdży?sól bezpośrednio do drożdży?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-29205584051945392462022-04-09T15:48:11.822+02:002022-04-09T15:48:11.822+02:00Zrobiliśmy dzisiaj chlebek, wyszedł piękny, ale st...Zrobiliśmy dzisiaj chlebek, wyszedł piękny, ale strasznie twarda skórka szczególnie ta z dołu. Jaka może być przyczyna? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09511776661708295968noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-35543737871582268442022-02-27T06:07:35.029+01:002022-02-27T06:07:35.029+01:00Chleb gigant to w smaku raczej bułka. Pieczona wcz...Chleb gigant to w smaku raczej bułka. Pieczona wczoraj wieczorem, krojona lekko ciepła. Bardzo, bardzo dobra. Polecam jako bułkę. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-81657991915229405412022-02-26T21:07:04.826+01:002022-02-26T21:07:04.826+01:00Właśnie wyjęłam z piekarnika. Chleb gigant podniós...Właśnie wyjęłam z piekarnika. Chleb gigant podniósł pokrywę��, teraz stygnie. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-38096379746857955762022-02-02T17:07:16.781+01:002022-02-02T17:07:16.781+01:00Tak , ma być mąka 450 ewentualnie 500Tak , ma być mąka 450 ewentualnie 500Ewaszahttps://www.blogger.com/profile/06017524285140936879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-77396184162824360062022-02-02T17:05:26.630+01:002022-02-02T17:05:26.630+01:00Fantastyczny przepis.Ktos kto pisze ,że to ciasto ...Fantastyczny przepis.Ktos kto pisze ,że to ciasto drożdżowe widać cierpi na przerost ambicjii.Szybko się piecze , wychodzi pyszny pszenny chleb z chrupiąca skórką.Ewaszahttps://www.blogger.com/profile/06017524285140936879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-54611849872831820292022-01-28T21:28:51.461+01:002022-01-28T21:28:51.461+01:00Ja piekę z tego przepisu, tylko biorę mąkę pszenną...Ja piekę z tego przepisu, tylko biorę mąkę pszenną typ 650 40dkg i 25dkg mąki żytniej typ 720 lub żytnią razową typ 2000.Z tej mieszanki wychodzi super chleb<br />b.warsinskahttps://www.blogger.com/profile/12073227151829723740noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-85411114375973922322021-04-12T23:25:23.220+02:002021-04-12T23:25:23.220+02:00Co za problem żeby dodać sobie mąki chlebowej?? Ja...Co za problem żeby dodać sobie mąki chlebowej?? Ja dałam dwie szkl zytbiej mąki typ 2000 a resztę typ 550 i jest genialny do tego dodałam siemię lniane i cudo. Pierwszy chleb robiłam z przepisu i też pycha, mega syty i smaczny, a skórka chrupiąca nawet na drugi dzień, polecam przepisAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14442281103734994009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-35119406328887784302021-03-31T23:48:40.441+02:002021-03-31T23:48:40.441+02:00A woda ciepła, zimna?
Co za przepis, same reklamy,...A woda ciepła, zimna?<br />Co za przepis, same reklamy, dramat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-4938788915071350592021-02-07T14:50:20.004+01:002021-02-07T14:50:20.004+01:00Właśnie wyjęłam chlebek z piekarnika. Użyłam mąki ...Właśnie wyjęłam chlebek z piekarnika. Użyłam mąki pszennej pełnoziarnistej. Mam nadzieję, że będzie pyszotaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-60519925196315324352021-01-23T16:21:35.988+01:002021-01-23T16:21:35.988+01:00Czy mogę wykorzystać połowę ciasta a drugą połowę ...Czy mogę wykorzystać połowę ciasta a drugą połowę upiec na drugi dzień? Gdzie przetrzymać przez noc? Lodówka czy blat kuchenny?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13388540008074377413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-38149031926348458052021-01-13T10:38:47.147+01:002021-01-13T10:38:47.147+01:00Pyszny i do słodkiego i do wytrawnego, lubi go cał...Pyszny i do słodkiego i do wytrawnego, lubi go cała rodzina. Miałam iść do sklepu po chleb-mam w godzinę z kawałkiem gorący, z chrupiącą skórką-1220g chleba za 2,50zł, nie przeszkadza mu najtańsza mąka i 25minut wyrastania, bo nie miałam czasu na dłużej. Dzięki za przepisAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-61256628559644840672020-12-25T09:11:22.260+01:002020-12-25T09:11:22.260+01:00Przepis jest super. Pieczemy ten chleb regularnie ...Przepis jest super. Pieczemy ten chleb regularnie tylko podwajamy sól u zamieniamy 2 szklanki mąki pszennej na pełnoziarnistą. Znika w mig ze stołuAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14957585970085351877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1589522463436930538.post-26933205134473657252020-12-17T17:38:38.413+01:002020-12-17T17:38:38.413+01:00jak najbardziej można robotem, ja robię, chlebek p...jak najbardziej można robotem, ja robię, chlebek pysznyAnonymousnoreply@blogger.com