Pasta kanapkowa - z nią pieczywo nie będzie już nudne

Pasta kanapkowa to super pomysł na smarowidło, które odmieni śniadanie lub kolację. Sięgam po ten przepis, kiedy nudzą nam się zwykłe kanapki i mamy ochotę na coś innego niż wędlina czy ser

Składniki:
  • duży, ugotowany brokuł
  • 8 ugotowanych jajek
  • 3 łyżki majonezu
  • sól i pieprz



Przygotowanie:

Widelcem miażdżymy jajka i brokuła. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Mieszamy. Tak przygotowaną pastę podajemy z ulubionym pieczywem.



Zapraszam do obejrzenia filmiku z przepisem krok po kroku

Smacznego!

Spodobał Ci się ten przepis? Bądź na bieżąco!

3 komentarze:

  1. dzięki, zaraz robię na kolację

    OdpowiedzUsuń
  2. O, będzie pomysł na jutrzejsze śniadanie �� roczniakowi zrobię na jogurcie naturalnym ze śmietaną zamiast majonezu a reszta domowników dostanie prawilna wersję, dzięki ��

    OdpowiedzUsuń